Total Patients In Ward

Daisypath cik Misi and blog Awesome

Daisypath Friendship tickers

February 20, 2012

A.W.E.S.O.M.E

Kami Sem 2 yg AWESOME !!

Wuuuuu (^__^) ~ Actually kitorang baru habes lawan futsal. So, aku cam nak share cket moments kitorang.
Okey, sape kat sini suke futsal or memang player ? *sambil angkat tangan kanan nih.*
Well, untuk orang yg 'TINGGI' cam aku berukuran 151 cm je nih, nak maen basketball meme takyah mimpi lah~ ! Since skola menengah lagi memang aku minat and maen futsal, sofbol, and handball. *kalau korang pasan, semue game yg takde rules sangat.Hekhek*

Kolej aku minggu lepas tengah musim sukan-sukan nih. So, macam-II game laa yg diorang wat. Aku cam biase, masuk futsal. At 1st, aku jadi defender. Tapi macam haprak, kitorang kalah tipis dalam 2-1 lawan ngan BUDAK-BUDAK JUNIOR SEM 1---*Malu sioot kalah ngan diorang (-___-)*

Then, kitorang lawan ngan Sem 4. Tau bape kitorang dapat ? TELOR. Aku tak nak ah cite panjang-II kan. Kang daripade aku excited nak cite, jadi saket hati lak. HAHA. Okey yg last, kitorang lawan ngan Sem 3. Memandangkan kitorang seri, so aku ngan geng aku suke kemaen lagi laa weyh ! Padahal tak sedau yg kitorang nih kene lawan lagi untuk tentukan sape dapat no 3 or no 4. Kali nih lawan balek ngan Sem 3. Err, perlu ke bagitahu sape menang ? I dont think so. Forget it~ ! *lalala~*

Okeyy, kitorang tengah berangan botol tuh piale kitorang T__T

Biarlah kalah pon. Asalkan friendship kitorang tak pecah belah ! Asalkan orang boley nampak kitorang ade teamwork yg kuat and sangat rapat antare satu same laen ! And ya, kitorang laa satu-II group yg punye cheer pasukan paling bez and WOW ! 
FYI, AWESOME tuh asal nye daripade kemar, tak habes-II dok cakap awesome. Pastuh lame-lame dah jadi trademark kitorang :D Yeah, kitorang saaannggaaat AWESOME !!

Ni syifa :)

weeee~!

comot nye aku. Heh~

p/s : Btw, aku TER-pilih untuk main wakil kolej nanti. *hewhew* Akak tuh salah pilih orang aku rase. Hekhek !


Okeyla. Sayang korang, assalamualaikum...!

No comments:

Post a Comment

Copyright Reserved: simisimolek.blogspot.com