Total Patients In Ward

Daisypath cik Misi and blog Awesome

Daisypath Friendship tickers

February 06, 2012

Bermulanya MISI Nadia :)

   " Tak kenal, maka tak cinta :) "
its me :) 

0kayyy, aku tau aku ni antare orang baruuu yang menggedik wat blog an (--') Aku pon xtau yg aku ni da TERwat blog since last 2 years. But yela, orang yg sememangnye malas thap gaban cam aku nih+blurrr, xde kje la ehh nak layan blog2 ni. Tapi ape yang wat aku terase terikot ternafsu terr aep2 lgila kn utk berblog ? nih jwabnye :

  • Wow! rmainye geng ak ad blog ! bravola korg ! *dlm ati trse ak ni cm ktinggalan zman.
  • " Nadiaaaa..! Saye ckp kat depan, sedap die dok borak ngn asyifa tuhh ! "---well, aku ni memang kuat borak+membebel. Tmbah2 kalo dok ngn geng2 aku yg gile2 sume tuh. So, why not aku TAFSIRKAN sgle butir bicare ak ni dlm blog an? an?
  • Hanis Zalikha, Fatin Liyana, Cik Epal, Maria Elena,..(sume nk yg hot2) sape2 lgla. *ouhh,jiwaku terpukul ngn kefemesan diorg wat blog. Aku ? nak wat jgakkkkk.MENGADE.
  • Aku xleh ngam n kamcing ngn DIARY malas la haiih nak menulis memanjang nih. Typing bez lagi ek ! *0uh, daa~


So, nilah alkisahnye. 


Papepon, aku xdela sebagus macam orang lennye blog. Aku juz wat bnde alah ni utk suke2. *sjee nk tayang kat korg. Errk . Dgn adnye bimbingn n tunjk ajr si zalikha, brula akunye blog yang ntah pape ni siap. Masyeh~ ! Hope korang pon ley enjoy reading blog aku kelak yee. HAHA :D 


SAJE TAYANG :D




0kela. Sayang korang, assalamualaikum :)

3 comments:

  1. nice blog..gud job dear..keep trying..rajin2 kan diri anda menulis blog..jgn jadi mcm aku w'pom aku nie mentor kau lam blogging kan..haha..luv u lorh..best of luck..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tnx syg !! tula..ak cuakk dohh nk wat bnde alah ni..hahaha! anyway, syg ko gak :) slalu2 la tlg ak ekk :D

      Delete
  2. aku pun akn always support ko la..cantyk le,klh blog mentor ko..hahaha

    ReplyDelete

Copyright Reserved: simisimolek.blogspot.com