Total Patients In Ward

Daisypath cik Misi and blog Awesome

Daisypath Friendship tickers

February 17, 2012

SERIOUSLY, I'M STRESS !


Mama....Nak balek umah ='(  KAK TENSION SANGAT !! Sobs.


Yaa, inilah gambaran yg boley aku bagi untuk keadaan aku skang nih !


Ya Allah, aku tak tau nak cakap ape. Ntahlah. Sakit sangat kepale nih pikir macam-II. Nape aku stress korang agak-agak haa ? Nak tau ape ? Of kos laa pasal study yg makin 'SENANG', tanggungjawab yg makin 'RINGAN', and probs yg makin 'SEDIKIT'
Ouhya, semue ade probs kan ? But can you imagine, a student like me yg sememangnye susah, eh bukan ! Agak lambat nak men-save kan segale input-input science, tapi dah kene study bagai nak rak pasal ELECTROLYTE laa, CARDIOVASCULAR SYSTEM laa, etc etc. 
Eh, benak otak aku dah skang !! Korang pon tau kan dulu aku skola sciece then pindah amek akaun ? Ce teka nape. Sebab aku tak boley blah ngan CHEMISTRY 0__o

Nih muke kitorang time F1 tanpe ade sebarang kesulitan. Harap maklum.

Ade lagi, ade lagi ! Pastu kan.....Tetibe jer semalam ade 2 orang akak senior panggil aku and lagi 9 orang kawan aku. Die cakap nanti jumpe ade laa seorang pengajar nih. Then tadi mase rokol, akak tuh panggil kitorang suh pegi kat lobby. And deemmm ! *opss sorrryyyyy----------------------

-KITORANG DILANTIK AS PENGAWAS KOLEJ-

Korang engat aku nak ke ? Siyes weyyhh rase berat gile tugas tuhh. Aku tengok akak-akak tuh semue cam dah kene DYPSNEA T____T
Ya Allah....time tuh aku rase beban sangat otak aku, bahu aku, badan aku....kitorang ade yg nak reject, tapi sebesalah pulak. Kalau kitorang tak nak jadi, markah about 15 camtuh akan ditolak dari setiap kod subject. DASYAT TAK

Aku tension, tension, tension. Banyak kot bende aku nak kene handle. Dah laa aku bendahari kelas----
OTTOKE !!!
Tapi, aku dah kol mama....and she said,
" Terime jer kak..mungkin ade kelebihan kat situ...insyaallah, kak boley buat dengan baek semue tugas-tugas tuhh.."

Baek kan mama aku ? Bile pikir-II balek, rugi jugak kalau aku tolak. Rezeki dah datang, tak kan nak tolak.
Lagipon tak senang nak dapat opportunity tuhh. 
Well, aku akan sedaye-upaya untuk jalankan segale tugas yg diberi untuk aku. *insyaallah, aminn...*
Korang pon doakan aku dapat wat yg terbaek okey ? Aku maybe kene arrangekan mase aku dengan lebih elok lagi pasnih. Emmmm.




Okeyla. Sayang korang, assalamualaikum...!

No comments:

Post a Comment

Copyright Reserved: simisimolek.blogspot.com