Total Patients In Ward

Daisypath cik Misi and blog Awesome

Daisypath Friendship tickers

March 09, 2012

Akak SAYANG Adek !


Fuhhh, fuhhhh....!! Haishh, bersawang dah belog aku nih~ lameee gilak tak on9. Salahkan berukben aku okeyy. Tak pepasal cari gadoh ngan aku tak bagi bukak tenet ! Aku pon punye laa beriye bawak die jenjalan pegi maxis centre, boley plak ahjussi kat kedai tuh cakap takde benda ??! What the.....??*urfff~*

Okeyy-okeyy. Aku kene control, cool down......heewww~ Janji skang berukben aku dah okey. *setelah dibaikpulih oleh pakcik kedai maxis tuh.

--------------------------------------------------------------------------------------

Actually ape yang aku nak bebelkan memalam bute nih ? Adek ? Sape ? Ouh, my siblings ! Sorry, not. Then who? Sape or kenape, taraaaaa !!!


My adek Farina :) *click if nak kenal !

Nape tetibe aku bebel pasal budak cute nih ? Sebab aku sayaaaaanggg die sangat =']
She's such the most cutest and loving adek beloger yang aku kenal. Yeah, aku tak pernah tahu pasl die. I mean, directly kenal kat luar. Tapi ! Die satu-satunye cute little gurl yang sangat baik dengan aku. Aku engat aku and die just baek biase-II jer. Aku selalu tag die if aku ade join pape contest. Die pon sama. Pastuh, maen jengah-jengah kat belog memasing laa, chat sesame laa....
Aaahh~ Die sangaaaaaat cute dengan mate die yang bulat tuh. Ouh, I call her adek MATE BOLAT ! Haha.*jahat sioot aku ^__^*

Ape yang wat aku terharunye, die ade post pasal aku. JUST AKU. Ce tengok kalau tak caye !

So adek kesayangan, lagu nih akak dedicate khas untuk kamu sayang :) !

NAJWA LATIF : Sahabatku

" Ku tahu ku kan selalu ada, ada dirimu =') "

p/s : Lagu baru Najwa. Best lagu nih ! Khas untuk korang semua jugak !!

Okeyla. Sayang korang, assalamualaikum...!

4 comments:

  1. kem salam kat adik farina ye.hehehe

    ReplyDelete
  2. *wink ! ;) tengss loh akak . sobss terharu T__T

    ReplyDelete
  3. mata kak farina mmang bolaaaatt

    ReplyDelete

Copyright Reserved: simisimolek.blogspot.com