Total Patients In Ward

Daisypath cik Misi and blog Awesome

Daisypath Friendship tickers

March 02, 2012

Aku On M.A.L.A.S Sekarang Nih~


What to do ? Emmm nak pegi jenjalan ke ? Malassss~ 
Then ? Kite beriadah ambil angin sambil-sambil makan kopok lekor ? Malassss~  
Ouh okey. Haa, kite wat aktiviti berfaedah cket ? I mean study ke, kemas-II bilik ke, etc etc ? Malasss~

Addooyyyaaaiii.....! Nape laaa aku malas sangat nih......! 


Wat tuh tak nak, nih tak nak. Sampai nak berblog pon cam malas T___T  Tengok ? Cam ape jer haa. Entry pon cam orang malas~ Siyes, aku tengah takde mood dalam minggu nih. Rase takde daye langsong weyh !
Padahal esok nak balek umah nih !


Otak dah meracau, jiwa dah kacau, diri dah tersasau *heww....*

Dah la weyh. Aku tak larat dah ni (+___+)  Sorryyyy sangat korang ! Yelaa, kite tak tulis pon entry best-II lagik dalam minggu nih. Sobs.
Next time laa ye ? Cukup laa post nih menunjukkan yang aku masih wujud dalam belog yang tidak seberape cantek, kemas, modern, sistematik, femes, etc etc nih okeyy =]


Okeyla. Sayang korang, assalamualaikum...!

No comments:

Post a Comment

Copyright Reserved: simisimolek.blogspot.com