Total Patients In Ward

Daisypath cik Misi and blog Awesome

Daisypath Friendship tickers

March 02, 2012

Korang, Sorry Okey !



So here, aku nak say sorry kat kesayangan-kesayangan aku yang cantik, hensem, menawan, kacak, comey, hot, budiman, baik, friendly, gojess, beautiful, and pape lagi laa nih ea !
Yelaa, aku tetibe privatekan belog aku yang usang, buruk, simple and biase nih dalam 1 setengah hari !
*cehh. Gebang macam private berbulan bulan lakkk (-___-')
As a newbie, macam-II laa masalah yang timbul kat belog aku nih. Tetibe jer akunye belog hancus lebur ! Siyes cuak and gabra gile seyhh ! Ak pon cam maluuuuu ah kalau time korang datang jengah tuh, belog aku semak. Korang punye power, aku haprak jer nampak. 
*Wait. AKU NIH BAJET CAM KORANG ADE JENGAH BELOG AKU PULAK KAN ?*
Errkk, aku agak laa merendah diri sedikit yee di sini. HUUU. Watever is, aku sayang korang semue macam kawan aku sendiri dunie akhirat ! Even kite tak pernah jumpe =')


Okeyy, skang cakap pasal belog nih. Aku tak suke nak wat template or background yang hot-hot cam korang wat weyhh. Aku nak biar die nampak simple tapi padat.*actually aku tak gheti nak buat canggih-II cam korang buat. Heh~*

Dah ! Dah ! Skang aku nak kemas-kemas coz hari nih aku balek kampung !!! Mama papa tunggu kite kat rumah taw, taw ! Tuh jela ea. Jumpe kat kampung :) 

Okeyla. Sayang korang, assalamualaikum...!

1 comment:

  1. salam my new fwen..1slt tqvm jadi kawan kite. 2ndly blog awk tak semak k..shomelll macam tuan nye jgk.. nway tq sudi jengah blog semak kita.. hope 1 day blog kita cun macam awk jgk..tata ...

    ReplyDelete

Copyright Reserved: simisimolek.blogspot.com