Total Patients In Ward

Daisypath cik Misi and blog Awesome

Daisypath Friendship tickers

March 24, 2012

Oh ! Nak EXAM dah !



Aku tak sangke pejam celik, pejam celik dah nak pekse dah. Rase macam nothing happen langsung kott ! HAHA. *nampak sangat aku nih dok leka jer tak alert =P* Tak laa, aku tahu yang aku nih nak dekat exam. Tapi kali nih aku rase cuak cket. Yelaa, aku pon penah bagitahu korang kan yang sem 2 nih quite tough die nye subjek. Alhamdulillah, wat mase nih aku dah cover laa gak mane-II subjek yang aku tekankan. Ouhya, meh aku tunjuk cket jadual exam aku yep :)

Hambek ! view besaq punyee !

Well, aku nih bukanlaa top student or boley dikatekan paling dibanggakan. But result aku, attitude, and pencapaian aku kat kolej tuh agak membanggakan jugak laa. Aku TAK PENAH score tinggi-II for each exam aku. Siyes tak. Aku just study, tawakal, doa jer. Doa pade Allah biar laa die permudahkan aku time nak jawab exam tuh and harap aku peroleh hadiah yang setimpal dari Die dengan segale usahe yang aku dah wat =') *Insyaallah, aminnn.....!*

Wif my Puan Rafidah, penyelaras Sem 2 JP JULAI 2011

For my kesayangan-kesayangan JP JULAI 2011, good luck guys ! Kite success same same okeyy !

sorry if gambo kabur cket =P

Haaahhh~ Now time untuk aku study =) Even berat macam mane otak aku, aku kene study betol-II ! Aku takley lupe kat mama papa yang baaaaannyyyaakk bagi support and susah payah untuk aku ! Hope sangat korang doa untuk kejayaan aku aku sekali taw, taw ! HUUU ^___^ 

Okeyla. Sayang korang, assalamualaikum...!

4 comments:

Copyright Reserved: simisimolek.blogspot.com