Total Patients In Ward

Daisypath cik Misi and blog Awesome

Daisypath Friendship tickers

March 12, 2012

Urrrfff~!


Okeyy, nih just a short post. Aku rase penat and bengang. Tau sebab ape ? Haa nih, aku tak tahu laa dari mane datangnye probs tuh. Saje jer nak suruh aku buat keje 2 kali ! Dah laa berukben aku nih tengah slow~


Heh~ Muke aku tak seteruk tuh laa kan.  

Aku nih kalau orang singgah belog aku, aku memang berbesar hati singgah balek and follow. Tapikan, since pagi tadi, bile aku click kat button follow korangnye belog bende tuh macam takde function. Aku mati-II engat aku dah follow orang tuh. Bukan ape, aku just tak nak laa wat orang yang aku nak follow tuh nyampah ngan aku.

Yela, aku akan dropped kat chatbox die bagitahu aku follow segale bagai. Kalau korang jadi salah sorang dari diorang, ape korang rase ? Mesti suke kan ? Tapi tetibe tengok takde pon name aku kat follower korang, mesti korang rase aku nih macam maen2. *sebab aku penah rase okeyyy !*

Maybe korang gelakkan or ntah pape kat aku since aku nak mara kat bende remeh T___T. Bukan, aku rase cam aku nih maen2kan orang. Sebab ade someone nih follow aku and she keep invite me untuk follow die. Tapi aku dah tekan banyak kali kot ! Pastuh aku pon secare friendly bagitahu dah follow padahal aku sendiri tengok takde jadah pon aku follow.

So, sape-sape yang dah follow aku tapi aku tak follow balek, just tell me okey, dear ? Kite same-II follow balek yee. HEKHEK ! Bukan ape, aku sayang korang weyhh....Tak nak ah nanti cakap aku berlagak ke, bajet hot ke, sebab maen2 follow macam tuh. Sobs.

p/l : Sorry laa. Aku pon tak tahu ape yang aku bebelkan.Macam takde sebab munasabah nak bising kan ? 


Okeyla. Sayang korang, assalamualaikum...!

3 comments:

  1. bse la tuh . ni haa blog adek ta bole nk ngomen2 pulak :(

    ReplyDelete
  2. aaaaaaaaaaaaa tatottt tgk muke angry face awak...

    ReplyDelete
  3. betul betul tuu . saya sokong ! :D

    ReplyDelete

Copyright Reserved: simisimolek.blogspot.com