Total Patients In Ward

Daisypath cik Misi and blog Awesome

Daisypath Friendship tickers

April 09, 2012

Alhamdulillah Ya Allah :)


Hari nih hati aku senang :D. Senang sangat. Sangat-sangat senang. Esok dah laa balek kampung, hati bertambah lagi senang jadinye. Haahhhhh~! Nape aku senang hati yer ?


Since hari Jumaat lepas kitorang suspect result exam for mid-sem test tuh kuar. Sekali pengajar cakap hari Isnin. So, takpe laa kan. Now, sampai jugak hari isnin nye. Aku dah laa keje pagi, dok kat ward yang aku kurenngg suke plak tuh. *hampeh betol (=__=')* Mase time rehat aku ngan kawan aku si Basirah nih pon semangat giler laa kan nak tengok. Tapi haram jadah takde. Kau bayangkan, nasi yang aku makan tuh rase macam tak tertelan jer taw ! *konon frust sebab result tak kuar lagi.* Balek keje jer aku terus basuh baju segale bagai semua then prepare nak tido. Baru nak tido, tetibe si Basirah nih mai bilik aku. Dengan loghat penang die tuh, memekak jer kat bilik aku.


Basirah : "Weyh nad ! Jom kuaq pegi tengok result sat." 
Aku       : "Dah kuar ke ??"
Basirah : "Haa laa..Dah tuh baek aku takyah ajak hang !"
Aku       : "Okey (#___#)"


Aku memang blur sangat ! Tapi aku dah expect awal-awal yang aku akan fail Surgikal Nursing 1. So aku cam takde laa nak debar or harap sangat. Sebab aku tahu time study arituh aku tak khatam sangat semua. Plus, mase exam pon aku rase aku jawab dalam angin jer~ TAPI, sampai jer kat tempat tengok result tuh aku terus melopong. Segale butiran yang aku tengok, nih laa yang aku boley describekan. Aku,


Aku paling tak sangke paper yang aku jawab macam angin tuh markah die lebih dari aku jangkekan ! Ya Allah, rase macam nak wat sujud syukur kat situ jugak kau tau ! Nanges pelok-pelok kott aku ngan minah sorang tuh =')


p/s : Aku tak tahu lagi nak cite ape kat korang. Mama papa suke, aku lagi suke :) Speechless. Tahniah kat kawan-kawan aku yang laen ! Do our best for final exam lak yepp !


Okeyla. Sayang korang, assalamualaikum...!

2 comments:

  1. Taniah yerr.. kdg tu bila kita tak megharapkan sgt dgn sesuatu, itu laa yg akan membanggakan kita.. ^_~

    ReplyDelete

Copyright Reserved: simisimolek.blogspot.com