Total Patients In Ward

Daisypath cik Misi and blog Awesome

Daisypath Friendship tickers

April 29, 2012

Memo kosong si Awesome


Hey guys. Actually aku just nak inform kat korang semue, kesayangan-kesayangan sekalian yang aku pasni maybe kurang nak on blogging taw, taw. Aku ngah busy nak final and plus kene posting ward balek after tuh. Haaahhhhh~ Mengah sangat T____T *tapi badan tak kurus-kurus gak* Aku harap sangat korang tak cakap aku sombong if aku tak golek-golek kat belog korang yep. Tapi sudi-sudi lah terjahkan name korang kat sini tawww ^___^ ! Nanti aku datang melawat balek naahh. Huuuuu.


SAYANG KORANG KETAT-KETAT =)

p/s : nape and siape si Awesome tuh ? Belog aku nih kan manis, so her name is Awesome :)


Okeyla. Sayang korang, assalamualaikum...!

6 comments:

  1. good luck with your finals dear :)

    ReplyDelete
  2. kita takut dengan misi.. sebab misi ni selalunye garang2. tapi mostly cantik-cantik tau.. Seriously :)
    may god bless U misi

    ReplyDelete
  3. akk . ^^ btw, thnks bagi tahu nama lagu tu & jawab exam betol2 . ^^

    ReplyDelete

Copyright Reserved: simisimolek.blogspot.com