Total Patients In Ward

Daisypath cik Misi and blog Awesome

Daisypath Friendship tickers

May 13, 2012

Announcement !

Untuk kesayangan-kesayangan cik misi yang join or nak join 1st GA nih, harap you all semua jangan marah cik misi if cik misi lambat update name peserta okey.. Mintak maaf sangat-sangat.. Cik misi kan ngah nak masuk ward+prepareration for dinner, so macam busy cket.. Tapi jangan risau, cik misi takkan terlepas name korang satu pon ! Cik misi dah listkan siap-siap sape yang watkan header untuk cik misi. So, pasnih takmoh gadoh-gadoh and nanges-nanges lagi okey ? Senyumm ^____^

Cik Misi sayang korang laa :)

Sweet potato ! *tetibe letak gambo diorang nih~


p/s : korang jemput laa ramai-ramai lagi untuk join GA nih taw, taw !


Okeyla. Sayang korang, assalamualaikum..!

No comments:

Post a Comment

Copyright Reserved: simisimolek.blogspot.com