Total Patients In Ward

Daisypath cik Misi and blog Awesome

Daisypath Friendship tickers

June 08, 2012

Allah ada bersama aku =')


Korang nak tahu something tak ? Actually aku ade rahsiakan something. Something bad. About result final exam aku. Emmm well, aku tak nak cakap details what or why. Tuh biar aku ngan kawan-kawan aku jer tahu. Tapi memang sangat-sangat wat aku upset. So, aku hanye mampu doa kat Tuhan biar lepas nih ape aku wat menjadi jer laa ='(



Allah kan ada ? Tak perlu aku nak sedih lame-lame kan ? 


Tuh jer. Bye.



Okeyla. Sayang korang, assalamualaikum...!

10 comments:

  1. segala sesuatu sudah beserta Allah, dengan Allah, dari Allah, kepada Allah, atas Allah, dalam Allah dan tidak ada daya dan kekuatan melainkan dengan Allah (Laa haula walaa quwwata illa billaahil-'aliyyil 'azhim). Sebab kita adalah hamba-Nya dan yang dicintai oleh-Nya, lahiriah kita dan bathiniah kita.. Insya Allah.. Aamiin..

    ReplyDelete
  2. sejuk hati saye awk suke bagi saye semangat macam tu. tnx :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. you are welcome :)
      hati saya senang sekali bisa kenal dgn Nadia. thank :)

      Delete
    2. persahabatan yg menarik :) malaysia+indonesia. bravo !

      Delete
    3. bravo too :)
      semoga persahabatan kita diridhoi Allah.. aamiin..
      I like it...

      Delete
  3. andai x menjadi apa yg kita rancangkan..pasti ada hikmahnya..
    do d bez lg utk next exam k :)
    FOLLOWER KE 642

    ReplyDelete

Copyright Reserved: simisimolek.blogspot.com