Total Patients In Ward

Daisypath cik Misi and blog Awesome

Daisypath Friendship tickers

June 07, 2012

Balik kampung !!


Yeaahhh !! Finally, sampai jugak aku kat rumah. Gile rinduuuuu kot kat askar-askar aku kat rumah nih :P Sampai jer malam tadi terus family aku bawak pergi main bowling kat MITC Bowling Centre. Tapi tak dan nak amek gambar laa. Oh, oh ! Untuk pertame kalinye, aku dapat STRIKE !! Kau tahu tak sebelum aku nih aku main camne ? LONGKANG, LONGKANG, LONGKANG. Siyes weyhh, aku tak tahu langsung main ! Okey, tak nak cakap lagi. Aku sebenarnye saje nak tayang nih---------------->



  Papa and Mama aku !!! 
Sweet kapel~ HAHA. Papa memang suke wat muke toye kalau aku nak ambik gambar (=..=') Ape-ape pon, rase lega dah balek. Now, time untuk enjoy ngan family pulak :)



Okeyla. Sayang korang, assalamualaikum...!


No comments:

Post a Comment

Copyright Reserved: simisimolek.blogspot.com