Total Patients In Ward

Daisypath cik Misi and blog Awesome

Daisypath Friendship tickers

June 26, 2012

I'll back soon !


Hello guys ! Aku mintak maaf sangat-sangat wyh :'(  Yelaa, lame sangat dah tak update belog aku nih. Bersawang dibuatnye. Be honest, memang laa aku tengah cuti sekarang nih. Tapi balik jer kat rumah, aku ade tugas baru nak kena buat. Orang gaji tak berbayar kat rumah =..=' ! Siyesly, aku kadang-kadang sampai 3 hari tak hadap lappy gara-gara nak buat segala kerja kat rumah. Aku nih dah laa cerewet sikit pasal kekemasan kat rumah, so korang paham-paham laa kan. Asal sikit jer mula laa mulut aku memetir bebel kat askar-askar aku semua tuh ! Pastuh aku pon lancarkan laa operasi gotong royong. HAHA. 

Nak cerita sikit. Since aku balik rumah nih, aku punya selera makan berganda gilak ! Kalau dulu, aku makan sepinggan jer. Tuh pun keciput jer nasi aku amek. *kengkadang laa* Balik jer rumah, aku punya melantak nasi tuh mengalahkan orang yang tak pernah makan 2 hari ! Hadoiii. Memang balik kolej nanti alamat rosak laa penimbang berat tuh bila aku naik atas tuh nanti T___T  

Oh tidak !!! Aku tak nak badan aku macam nih nanti------------->

Kenape monalisa ? A'aah, kan aku nih takde kening sangat. Kengkawan kat sekolah dulu suke ejek aku


Lupe nak kabor. Start naik kolej maybe aku dalam sebulan or 2 bulan tak online belog nih taw ! Sorrryyyy !! Aku nak deactive dulu berukben aku nih. Banyak benda nak kena setelkan awal-awal sem. Aku tak nak laa nanti sebok-sebok aku bayar tuh nih, serabut lagi kepala otak ngan bil berukben. Kalau ade line kat kolej tuh, dapat laa aku online. Kalau tak duduk menganga jer laa aku. Hope korang jage diri baik-baik taw ! Takut dengar macam-macam kes sekarang nih. Ajal maut memang kat tangan Tuhan. Mean, kalau benda nak jadi terima jela kan. Tapi kite pon kena laa amek inisiatif untuk jage diri kite kan ? Kalau dah tahu sesuatu benda tuh bahaye or tak datangkan ape-ape manfaat, takyah laa teruskan ye dop ? So, masing-masing ade otak pandai-pandai laa pikir sendiri. Jangan nanti ape yang kita buat at the end nye akan datangkan lagi keburukan. Menyusahkan mak bapak kite jer ! Tuh jela nak cakap. Kang melalut banyak-banyak orang tak suke. Heee~ 





Okeyla. Sayang korang, assalamualaikum...!

10 comments:

  1. wa'alaikum salam :)
    aku tersenyum untukmu sahabat baikku :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayang sama kamu sebagai sahabat baikku :)

      Delete
    2. I like it.. :)
      thank yah... :)

      Delete
  2. cik MISI Nadia cepat kembali dong.. :)
    Kenapa lamaa....
    Aku Menungu postinganmu... :)

    ReplyDelete
  3. assalamu'alaikum..
    apakabar nadia yang baik hati..??
    kamu lagi sibuk yah?

    ReplyDelete
  4. err..takutnya kalau berat macm tu..hee

    ReplyDelete
  5. Alololo ... kesiannya dia jadi maid free :P Anyw, about makan banyak tu biasa lah. Entah kenapa time cuti je nafsu makan membuak-buak. Nasib baik puasa :P

    ReplyDelete

Copyright Reserved: simisimolek.blogspot.com