Total Patients In Ward

Daisypath cik Misi and blog Awesome

Daisypath Friendship tickers

September 17, 2012

We did it !


Hye guys. Okey, entry kali nih boley laa kot bace dalam bape nafas jerk. *tak janji okey -___-''* Hekhek. Aku malas nak type memanjang. Yelah, satu badan terasa penat nih. Karang tak pasal-pasal lembik badan kena masuk spital lagi susah. Ninonino~ Aku nampak macam busssyyy jerk kan ? Sampai belog, fesbuk semua aku tak usik ! Bersawang dah ! Mane taknye, aku sekarang dah busy praktikal kat ward. Eh, masuk ward dah ? Haa, yang tuh bannnnnyyyaakk sangat nak diceritakan. *kononlaa* Bile-bile free, aku rajen ke, aku update laa erh :) 

Status sekarang :
why ?

Oh, kembali kepada topik yang sepatutnye, aku baru jer habis menyebokkan diri masuk tarian wakil kolej peringkat zon timur. Okey tarian. Hah?! Tarian what ??! 

Heheee ! Jeng jeng !!


Haa ambek ! sekali besau gambo aku letak ! Kitorang dapat naib johan untuk zon timur. Yeah, kecewa jugak laa. Tapi Alhamdulillah...Sorry tak dapat nak tunjuk gambo time dengan costume mekap semua. Maluuuuu weyhhh nak tunjuk muke time mekap T___T And korang nak tahu tak sape cikgu tarian kitorang ? Well, die tersangatlaa best !! Sape-sape yang tengok Mari menari musim ke-2, korang kenal kot die. Tapi rezeki sampai minggu ke-2 jer. Sape ek ? Introducing you MM Razman !!

okey. Nih muke skema cikgu. Realitynye, die suami isteri sangat sweeeeet and best :) 


Mohd Razman Ghazali & Helta Surya Putri Pertama Herman


Aku nih bukanlaa pandai menari. Tapi disebabkan minat, aku boleh menari. Dari kecik aku memang suke terkinje-kinje nih. HAHA. Ape-apepon, kitorang nak say thanks kat cikgu sebab baaaannyaakk bagi tunjuk ajar! Die tak pernah marah kitorang taw ! Aku nih kan kengkang menari. Haa cikgu laa yang banyak lentur aku :P Kejayaan kitorang atas usaha kitorang and tunjuk ajar cikgu ! Sayang cikgu sangat-sangat ! Errr, agak-agak free belanjeee laa kitorang yerrkk ! Okey. Rase sampai nih jela. Tak sedau diri esok kerja aku nih. So now boleh tido dengan aman. Huuu. Nak rehatkan kaki yang dah cramp kengkang nih ! Choww ~!

KITORANG RINDUUU NAK BELAJAR MENARI DENGAN CIKGU LAGI T____T !!


p/s : kawan aku, syima, cakap cikgu razman nih die punye pandai mekap setanding macam mak ancam :D ! and yeah, isteri die kak ita sangat cantik ! they also ade anak comey putih gebu named  PUTRA RIEFQIE MIQAHEAL :) 





Okeyla. Sayang korang, assalamualaikum...!

5 comments:

  1. waaaahhh ! tahniah akk . cumel je akk ni ^^

    ReplyDelete
  2. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  3. waw amazing.. ^_^..
    awak dapat memenangkan lomba tarian yaah..?

    selamat yah..
    I like it.. :)

    ReplyDelete

Copyright Reserved: simisimolek.blogspot.com