Total Patients In Ward

Daisypath cik Misi and blog Awesome

Daisypath Friendship tickers

February 24, 2013

Busy Life.




Iklan :D


Hello fellas :) Rindu kiteww tak ? Ngeeeee :D Lamenye tak ngepek dalam belog sakai aku nih. Sorry guys for my late updating this blog. I'm too busy with my works here. Padahal gaya takde laa serupa macam YDP ke or macam Kemar si SU tiptop tuh. HAHA. *jangan marah shayanggg ;)* Tapi siyes, aku rasa macam ade satu batu besauuu atas bahu aku nih yang aku tanggung. Kadang-kadang sampai tak tahu nak buat yang mana satu dulu. Yang peliknya, body weight aku tak menjunam jatuh jugak. Haaa nampak tak dia punya stress kat situ. *kononkonon* 


By the way, aku just nak bagi short story pasal every event yang kolej aku dah buat. Nak cerita panjang-panjang kekgi panjang lebar pulak entry. Tak kuasa aku nak taip memanjang. *ye dop nih ? haha* Okey okey, aku try dehh nak buat pendek-pendek. Yela, aku nih kalau dah dok ngepek, memang tak ingat langsung nak bagi orang lain peluang nak cakap -___- HAHAHA. Sampai cerita tuh takat dari Johor-KL, aku dah cerita habes ke Perlis. Nampak kan kat situ dia punya gebang bercerita tuh ? Eheeee :D Haa dah-dah start dah ngepek tuh ==' Let's begin with :

#1 DINNER GLAMOUROUS FASHIONISTA 

Venue : Hotel Sri Manja, Kuantan
Date : Lupa =..=
Zalikha, me and Bella :)


super senior si kepeng tiang api Nolie Azeez. 
*My sakai and lovely sis :)*


Gegurls. Besties. Sayangss. Fara, Bella, Kak Emy and Zalikha.


Konon klasik. HAHA.


Tak ketinggalan si budak tembam nih, me myself !




#2 MAJLIS PERPISAHAN PUAN AFRAH

Venue : Auditorium Kolej


Tok ketua kelas, Nabilah and our superb mommy to be, Puan Afrah :)


JP Julai 2011. Awesome !


Lecturers.


Ah haa. Manusia gila camera.


Olohlaaa =..='




#3 FUTSAL

Venue : Kompleks Belia dan Sukan


Weee :D


Bajet macam pro. Main pon tak dan 5 minit =='


Harapan bangsa dan negara :P










#4 TELUK CEMPEDAK OUTING


seronoknyeee la haaii.


*gaya kaki wehh. 




Mizah and me :)






#5 SPORTS DAY

Venue : Kolej ****


Spongebob !




Team kawad kaki :D


JP Julai Awesome !




#6 GOTONG-ROYONG MASJID CENDERAWASIH

Venue : Masjid Cenderawasih Kuantan


Hok paling rajin :D




Kalau dah nampak camera, basuh longkang pon boleh stop jap.


Aku ke ? Poyo. Poyo. Poyo ~




senyummmmm :)


Puas dah tengok ? Kalau nak ikutkan berlambak gambar. Tapi line pulak slow and atas sebab aku punya yakin cakap tadi nak update pendek jer kan. So, nih jer laa :P Tuh semua event yang lepas-lepas dah lapok punya cerita. Budak-budak nih lama dah dok update kat belog memasing. Aku jer haa baru terkial-kial. Gatal nak buat belog, tapi PEMALAS. *sekeh-sekeh kepala*


Anyway, sekarang nih aku tengah busy dengan trial OSCE. Esok ! Sengal kan aku, dok online lagi time nak-nak Osce :D Ouhya, buat masa nih, aku deactive twitter. Sebab busy yang amat, aku terrrrrpaksa. *sad face* And.........sebab patah hati kot...? HAHAHA. Takde laaa. Just kidding. Aku rasa better kot deactive sebab nanti aku tak laa asyik nak meroyan. Meroyan ? Tetttttt. 


Posting ! Yes, aku akan start kerja/posting selasa depan. Yang bestnya, sem kali nih posting kat Klinik Kesihatan. Boleh laa buat lawatan rumah antenatal/postnatal, lawatan sekolah jumpe adik-adik kecik temetot darjah 1/6, then kat klinik boleh main-main ngan baby. Gile aku sukaaaaaa sangat baby wehhh ! *mak dia pi main jauh-jauh.* Even nanti rasa macam penat sebab kerja office hour which is start dari pukul 8am-5pm, tapi takpeeeeeee. Rileks sikit kot dari posting kat ward. InsyaAllah :) Tapi, sedap-sedap pikir nak posting, busy ngan kerja lain tuh still ada. Ya Allah, stress jugak bila pikir. Nanti naik cuti sem, aku busy dengan Program Siswa Sihat pulak. Dah kenape aku terlibat ? Jangan tanya, sakit hati. *cebik muka* Dah laa nak dekat exam mase tuh ! Harap Allah permudahkan laa segala kerja aku nanti :'(


Tetapi, tetapi, tetapi ! Minggu depan aku start cuti mid sem :D *joget-joget* Baruuu jer hari tuh balik cuti, nih balik lagi seminggu. Oh heaven aku rasa~ Siap laaa. Balik rumah nanti aku nak tido puas-puas. Nak cakap kat mama masak lauk sedap-sedap. Lepas tuh nak suruh adik-adik buat kerja rumah semua ! Aku nak rehat....!----------------------jangan mimpi. Aku lah yang masak, kemas rumah bagai =..=  Tak kesah laa. Asal dapat balik. Tak herannnnnn pon. Ehhh, haa nih janji palsu dah nih. Kalau pakai mesin type hok lame tuh, dah nak habes dakwat aku rase. Bohlaaa menaipnye. Nak studyyyyyy :D Korang, doakan semoga aku dapat buat seeeemmuuuuaaa kerja aku dengan lancar okeyy ! Wish me luck for my trial OSCE. Jaga diri, kesihatan and makan minum taww. Have a great day guys :) *hug and kiss*




p/s : curi masa sikit nak update belog even time saaaanngggat pack. Lepas tuh dok meroyan pikiaq kerja tuh tak siap, kerja nih tak siap =.='




Okeyla. Sayang korang, assalamualaikum...!


4 comments:

  1. cik misi, jmput follow tmpt sy ok..
    http://belogzeera.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete

Copyright Reserved: simisimolek.blogspot.com